PŘÁNÍ JEŽÍŠKOVI – ZIMNÍ KINO

PŘÁNÍ JEŽÍŠKOVI - ZIMNÍ KINO

Datum konání

11. 12. 2021    
17:00 - 19:00

Rezervace

Rezervace uzavřeny

Místo

Letní kino Stráž nad Nisou
Berherovo nám., Stráž nad Nisou, 46303

Typ události

nahrávám mapu....

Pro případ nevyhovujícího počasí je zvolen rezervní termín je 18.12. 2021 Bezplatná registrace ve spodní části. Vstupné 100,- Kč

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlici z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

ZIMNÍ KINO ve Stráži nad Nisou

Blíží se předvánoční adventní čas. Již delší dobu nás láká myšlenka uspořádat promítání po vzoru „letního kina“ v zimě. V letošním roce se naskytla možnost promítat nádherný předvánoční film PŘÁNÍ JEŽÍŠKOVI. Každá dobrá příležitost se má uchopit a tak jsme přijali vlastní výzvu a uspořádáme ZIMNÍ KINO.

Termín byl stanoven na sobotu 11.12. od 17:00 tak, abychom měli z záloze ještě jednu sobotu před vánoci, tedy 18.12., jako případnou rezervu pro případ nevyhovujícího počasí. Připravíme pro vás ohniště a teplé nápoje. Věříme, že se dobře obléknete a s sebou přinesete i skvělou a pohodovou předvánoční náladu. Kavárna COMEL cafe má k této příležitosti připraven i nový teplý alkoholický nápoj – říkáme mu KOKS. Jedná se o náš skvělý svařák svařený s kávou a rumem.

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Rezervace

Rezervace jsou uzavřeny.

1 Trackback / Pingback

  1. ZIMNÍ KINO ve Stráži nad Nisou - Pro Stráž

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*